Minusta

MINUSTA


Sekoitus leijonaa ja luonnonhenkeä!


Olen valoisa, herkkä, määrätietoinen, sydämen viisautta arvostava sekä sanoja, kehollisuutta ja kauneutta rakastava ihminen. Päätyökseni opetan luovaa kirjoittamista, ja tohtoriopiskelijana tutkin ryhmässä huutamisen terapeuttista potentaalia.


Olen opettanut sanataidetta ja luovaa kirjoittamista kaikenikäisille viisivuotiaista eläkeläisiin. Huutoiltoja olen pitänyt vuodesta 2018 lähtien, ja kirjallisuusterapiaa olen ohjannut yhteisöissä, mielenterveystyön parissa, tyky-päivissä ja kouluissa. Energiahoidoissa olen kohdannut kauniita ja ainutlaatuisia, monista eri lähtökohdista saapuvia ihmisiä.


Kuljen yhä vahvemmin intuitiivisessa ohjauksessa ja virtauksessa. Rakastan pohtia syviä ja keskustella henkeviä, rajullakin otteella. Henkisyys on minulle sekä ruusuilla tanssimista että hurjaa, kaiken murtavaa valoa. Mitä syvemmälle henkisyyteen ja itseeni menen, sitä puhtaammin näen myös muut ihmiset: heidän lukkonsa, haasteensa, kauneutensa.

 

Luovuuden eheyttävä vaikutus on ollut työskentelyssäni aina läsnä. Kouluttauduin vuonna 2014 sekä intuitiiviseksi energiahoitajaksi että kirjallisuusterapiaohjaajaksi ja huomasin haltioissani, miten samoista asioista taideterapiassa ja energiahoidossa on kyse: ne toimivat kuin timanttipöly, joka leijailee hiljaisesti ja välkehtien hyvin syvälle – ja alkaa vaikuttaa.Iloa, valoa ja oivalluksia arkeesi!


~Kaisa~